Vi rymde till Grekland!

1898

Idag landade vi i Grekland och rymmer en vecka från vardagens måsten. Klockan ringde vid 4 inatt och en hyfsad pigg familj satte sig på planet till Kreta tillsammans med min bror och hans familj. Fröken 4 år vägrade att sova på flygplanet tills det var dags att landa så en hel del gnäll från henne och en del tjöt från oss fick höras under resans gång. Väl framme vid hotellet blev det att traska ner till havet, hon älskar att bada och fick idag lära sig att snorkla med cyklop i havet! GreklandMagen växer så det knakar. Är i vecka 23 nu men känner ganska rejält stor! Kanske beror det på hur ungen ligger eller kanske för att det är mitt tredje barn. Nu är jag snart i samma vecka som jag var med Eveleen när allt började upptäckas. Fast det här fostret är kollat fram och baklänges så jag är inte allt för orolig 🙂

Snart sovadags, har varit en lång dag ??

DELA
Föregående artikelDå var jag igång!
Nästa artikel1 vecka kvar!!

Om bloggen Frågetecken

Hej på er! Annica heter jag och bor tillsammans med min man och vår fantastiska 4-åriga dotter på landet strax utanför Göteborg. Här bor vi i frid och fröjd med sjöar, skog och våra djur runt omkring oss men, ja, det finns ett stort men. Vår 4-åring är inte vår enda dotter utan jag är även änglamamma till Eveleen. Kortfattat föddes hon 10 veckor för tidigt och kämpade från start mot en genetisk sjukdom tills hon gick bort 5.5 månader gammal hösten 2015. Vi väntar nu vårt tredje barn i januari 2017. Denna blogg handlar om mina olika erfarenheter och hur vardagen formats därefter.