Vi rymde till Grekland!

3267

Idag landade vi i Grekland och rymmer en vecka från vardagens måsten. Klockan ringde vid 4 inatt och en hyfsad pigg familj satte sig på planet till Kreta tillsammans med min bror och hans familj. Fröken 4 år vägrade att sova på flygplanet tills det var dags att landa så en hel del gnäll från henne och en del tjöt från oss fick höras under resans gång. Väl framme vid hotellet blev det att traska ner till havet, hon älskar att bada och fick idag lära sig att snorkla med cyklop i havet! GreklandMagen växer så det knakar. Är i vecka 23 nu men känner ganska rejält stor! Kanske beror det på hur ungen ligger eller kanske för att det är mitt tredje barn. Nu är jag snart i samma vecka som jag var med Eveleen när allt började upptäckas. Fast det här fostret är kollat fram och baklänges så jag är inte allt för orolig 🙂

Snart sovadags, har varit en lång dag ??