Väntan väntan, denna eviga väntan

1727

Ja jag vet att de säger “den som väntar på något gott väntar ALLTID för länge” bla bla bla….. Suck! Men nu orkar jag inte vänta längre ??

I söndags den 18/9 skulle han ha kommit, och jag vet att bara 4% av alla föder på utsatt datum men man var ju såååå inställd på att det skulle ske då….eller lite innan…. Eller typ 2-3 dagar efter…. Jag tänkte att pussel skulle lära sig att bli punktlig inför framtida uppdrag ? Men han verkar va en envis rackare som trivs alldeles för bra i sin lilla etta med gratis mat och värme!

I veckan som varit så har jag känt efter och känt efter…. Nu kanske? Eller kanske nu? Ska det kännas så här? Kan det vara på gång nu? ?? ja herre Gud, skulle vilja se tankeverksamheten i min hjärna alltså, hjälp vad det går runt runt där inne. Börjar snart lukta bränt!

MEN nu håller vi tummarna att det ska bli en liten ankomst i helgen, för nu har jag testat att träna ut honom, vila ut honom och idag fick jag fotmassage 🙂 så nu kanske någonting sätts igång ?

Ah, han kommer när han är redo och allt har väl sin tid, men vi längtar nu, längtar så vi spricker! Tur att det har varit Idol hela veckan så man haft något att dega till i soffan ?

Fortsättning följer…..

DELA

Om bloggen Cirkus Ingelög

Hej och välkommen till Cirkus Ingelög! Bloggen där du kommer kunna följa mig (Åsa 35 år) och min lite galna men härliga tillvaro i dansens, träningens, familjens och tokighetens tecken. Jag är en pigg och energifylld prick som älskar att bjuda på mig själv och inspirera andra. Jag har 2 företag, ett friskvårdsföretag, Piggelin samt dansskolan Edge Dance Studios i Uppsala tillsammans med min kollega Freddie (där jag spenderar mina flesta timmar dansandes tillsammans med härliga kids och ungdomar) Jag bor i Stockholm tillsammans med min likasinnade tokiga sambo Robin och vi väntar vårt första barn som går under arbetsnamnet "Pussel". Mina dagar fyller jag med dans, musik, träning, vänner, företagande, inredning och från och med snart även barnprylar, blöjor, sömnlösa nätter och allt annat som hör nyfödda barn till. Ja det blir en salig blandning av livets innehåll. Jag hoppas du kikar in och följer med oss var än Cirkus Ingelög landar.
Föregående artikelHalsbränna
Nästa artikelMående i vecka 7