Väntan väntan, denna eviga väntan

2827

Ja jag vet att de säger ”den som väntar på något gott väntar ALLTID för länge” bla bla bla….. Suck! Men nu orkar jag inte vänta längre ??

I söndags den 18/9 skulle han ha kommit, och jag vet att bara 4% av alla föder på utsatt datum men man var ju såååå inställd på att det skulle ske då….eller lite innan…. Eller typ 2-3 dagar efter…. Jag tänkte att pussel skulle lära sig att bli punktlig inför framtida uppdrag ? Men han verkar va en envis rackare som trivs alldeles för bra i sin lilla etta med gratis mat och värme!

I veckan som varit så har jag känt efter och känt efter…. Nu kanske? Eller kanske nu? Ska det kännas så här? Kan det vara på gång nu? ?? ja herre Gud, skulle vilja se tankeverksamheten i min hjärna alltså, hjälp vad det går runt runt där inne. Börjar snart lukta bränt!

MEN nu håller vi tummarna att det ska bli en liten ankomst i helgen, för nu har jag testat att träna ut honom, vila ut honom och idag fick jag fotmassage 🙂 så nu kanske någonting sätts igång ?

Ah, han kommer när han är redo och allt har väl sin tid, men vi längtar nu, längtar så vi spricker! Tur att det har varit Idol hela veckan så man haft något att dega till i soffan ?

Fortsättning följer…..