Uppdatering från sjukhussängen

2694
  1. Snarkaren är kvar. Gah! Jag blir knäpp! Han sa åt mig att kasta nått på honom om det blir för illa. Oh, snacka om att jag var sugen. En liten toffla kanske…? Men inte ens jag kan vara så ond.
  2. Lite bättre aptit. En tallrik fil och en macka tar mig 2 timmar att få ner, men det gick. Sen får jag näringslösning som funkar. Så tre filtallrikar, en till varje mål och 6 timmars sysselsättning! Det är ju som nån tänkt till! Idag ska jag få prova soppa. Gäller ju att försöka få i sig näring till bäbis också.
  3. Inflammationen då. Svarar väldigt dåligt på kortisonen, det går åt rätt håll men väldigt långsamt. För långsamt. De skulle ju sätta in en Remicade variant, men det kräver även en profylax av antibiotika för att jag redan går på två andra immunohämmare (kortison o Lanvis). Risk för nån bakteriell lunginflammation eller nått sånt. Men den där antibiotikan får man inte gå på när man är gravid. Så där blev det stopp. Vet inte varför man inte får ta antibiotikan, men jag tror att den är superstark för att motverka det mesta. Så nu är infektionsläkare inkopplade och diskuterar vad som kan göras. Bara att vänta helt enkelt. Det kommer bli en långkörare helt klart.
  4. Piggare! Jag ligger och planerar min avhandling och mitt arbete som måste skrivas. Nästa steg i pigghetsvärlden är att öppna datorn. Kanske kommer dit under dagen.. Kanske.

Hör av mig med nya uppdateringar! Solen skiner över Valborgsuppsala idag. Får kika på festligheterna från fönstret.