Underbart väder och lunch tips

3331

image image image

Idag hann jag knäppa både en och två bilder innan molnen hopade sig och skymde solen.

Jag fick i alla fall en tio minutare i solskenet och värmen innan det var dags för att åka mot gymmet. För mig blev det mestadels ben och rumpa idag då överkroppen är trött sedan igår. Lite mag och gravid övningar klämde jag även in på ett hörn mot slutet dock och nu kom jag precis in efter en PW i spåret med lärkan. Det är så otroligt skönt att röra på sig och jag älskar känslan både under och efter träning men imorgon ser jag fram emot en vilo dag, dem dagarna behövs dem med så att kroppen får en chans till återhämtning.

Tips på god, nyttig och smidig lunch ser ni ovan. En super smarrig räksallad jag slängde ihop igår med en massa nyttigheter. Sallad, advokado, körsbärstomater, lök, keso och räkor med lite kryddor. Bon appetit!

/Sofia