Trött, pigg och åter trött…

3134

Idag känner jag mig så trött att jag tror att jag ska svimma. Hur ska jag orka mina dagliga åtaganden idag? Jo, jag har en fantastisk man, som jag kan vila emot och som stöttar mig i vått och torrt. En av fördelarna när man jobbar tillsammans.

Genom alla mina graviditeter har jag varit trött, men jag minns inte att jag varit såhär trött. Jag inbillar mig att det har med åldern att göra, snarare hoppas jag det, eftersom det är en naturlig förklaring.
Jag är svag för naturliga förklaringar. Det är lite som karma – lagen om orsak och verkan, dvs om jag gör så gott jag kan, blir resultatet bästa möjliga, oavsett hur. Det bästa jag kan göra en sån här dag, är förmodligen så lite som möjligt. Tro det eller ej, men det är verkligen en utmaning.

DELA

Om bloggen Karin Mindful

Jag heter Karin, är 44 år, gift med Niclas, trångbodd och gravid med mitt fjärde barn samt har två bonusbarn och en fransk bulldog. Min blogg kommer att handla om förhållningssätt till att vara mamma, kvinna och väninna i min stora härliga och spretiga stjärnfamilj. ”Allt kan man ta ifrån människan, utom en sak - den yttersta friheten att välja förhållningssätt till det som livet för med sig” /Viktor Frankl
Föregående artikelSömnlös
Nästa artikelTvillingar