Tid för avkoppling – fiskspa

3610

Min syster och jag firar alltid varandras födelsedagar med tid för varandra och avkoppling. En hel dag med en massa prat. Hon fyller i maj och i år var det ju lite svårt att fira då. Nu i helgen var vi äntligen i väg. Vi brukar gå på relax med bubbelpool och bastu, men syrran är gravid och jag får inte bada ännu. Och helt ärligt inte bekväm med att visa upp mig utan kläder ännu. Så vi gick på fiskspa här i Uppsala på zoulspa. Superbra! Jag bokade extra lyx med pedikyr och hårbottenmassage. Har aldrig varit på fiskspa, en massa små fiskar som smaskar på fötterna. De har inga tänder, bara läppar. Det kittlades så sjukt mycket först, sen var det bara härligt! Och vi fick tid att prata! Efter fika följt av en middag var vi helt slut båda två redan vid halv nio. Men helnöjda!