Spara pengar på alla dina köp – Babycard

2225
Babycard rabatter

Denna artikel är en annons från Babycard.

Vi hörde talas om Babycard, en tjänst som erbjuder rabatter både online och offline, perfekt för barnfamiljer. Vi pratade därför med Maja och Jonas för att få en bild av vad Babycard kan erbjuda familjen.

Hur fick du reda på att Babycard var något för er och hur har ni använt tjänsten?

Det började väl egentligen med att vi skulle sälja vår lägenhet tror jag, någon på Majas jobb hade Babycard och berättade att Fastighetsbyrån här i Borås gav 5000 kr i rabatt på arvodet om man sålde sin lägenhet genom dem. Snabbt sparade pengar för vår del helt enkelt. Det var ju bara att bli medlem och ladda ner appen.

Jonas fortsätter.

-Allt eftersom så har det ju dykt upp rabatter som vi använt extra flitigt, rabatten på ICA Maxi och den på biltvätten har ju använts! Vi har till och med testat hemstäd och börjat använda matkasse. Det som är roligt är att det är så många olika rabatter och på så många olika saker.

-Ja, det finns ju rabatter på nästan allt möjligt, till och med på semestergrejer. Semesterresor, hotellövernattningar, campingplatser, nöjesfält.

Framåt planerar familjen att köpa ny bil och hoppas att det ska komma passande erbjudande även för det.

Besök Babycard.se

Om Babycard
Babycard är Sveriges barnfamiljers motsvarighet till studentrabattkorten! Babycard är framtaget för barnfamiljer och är laddat med rabatter och erbjudanden som passar hela familjen, huset och bilen.

Denna artikel är en annons från Babybard.