Sömnlös

3369

Klockan är 04.03 och jag ligger vaken sen en timme.. Så här har det varit i flera månader. Kortisonen gör att jag inte sover. För att se det positivt ligger jag alltid och planerar något experiment för jobbet eller klurar på hur jag ska skriva avhandlingen. Men jag blir också väldigt trött.

Idag, dagen som kommer har jag möte med min läkare för att diskutera behandlingen. Jag hoppas att vi kan komma på en bra väg framåt.

Vi skrev in oss hos BM igår! En fantastisk kvinna! Hon hade stenkoll på allt! Eftersom jag har UC så blir det ju massa extra grejor. Hon kopplade genast in dietist. Idag har hon möte med läkarna på specialistmödravården för att se vilka åtgärder och extra kontroller som behövs. Det är en del; har högt blodtryck pga kortisonen så det måste man hålla kolla på. Jag har risk för blodpropp så det måste man ev behandla. Extra tillväxtkontroller på bäbis på grund av UC. Men hon ingav sån tillit att vi känner oss helt lugna. Vi diskuterade medicinerna också och hon fick mig att känna mig lugn med det också. Underbar person!!

Jag är så glad nu! Bara mötet med läkaren går bra idag så kommer allt bli bra. Sen kan jag fokusera på att bara vara gravid och skriva klart min avhandling!