Sömnlös

1836

Vissa nätter är jobbigare än andra. Vi la oss tidigt igår eftersom att ingen av oss mådde riktigt bra. Tre gånger vaknade jag innan ett av att jag har ont i magen. När jag vaknade nu sista gången så hade jag svårt att somna om. Till slut kollade jag på klockan, strax efter ett. Då blev jag verkligen störd. Hade jag vaknat så många gånger på så kort tid. Jag började fundera på att ringa sjukvårdsrådgivningen. Men samtidigt är man lat o känner att jag orkar inte åka iväg och hur länge ska man sitta på akuten sen då. Man börjar tänka på allt som ska göras imorgon. Jag får mindre sömn. Är det värt att ringa sjukvårdsrådgivningen. Om de säger “åk in”. Ska jag då väcka Daniel eller ska jag bara åka iväg? Nån stans så känner jag det där “det brukar ju aldrig vara något iallafall”.

Jag klev iallafall upp och gick på toa, i hopp om att det skulle minska smärtan. Nu har jag lagt mig på soffan i hopp om att allt ska börja kännas bra och att jag ska känna sparkar/fosterrörelser som vanligt igen. Skulle vilja gå o lägga mig igen. Men jag är inte helt trött, även om jag inte är helt pigg heller.

DELA

Om bloggen Soffiproppan

Halloj, Sofie här. Ser med nyfikenhet på livet och på världen. Har passerat 30 sträcket och är snart närmare 40 än 30, så där mitt i livet brukar många säga. Strävar nu efter ett liv med så få begränsningar som möjligt. Uppskattar lite äventyr, men även relax på fritiden. För några år sedan träffade jag en kille som jag kände "han vill jag veta mer om" om. Våren 2015 flyttade vi till hus. Sen på skottdagen friade jag till min karl och fick det bästa svaret, "så klart att jag vill". Så nu planeras bröllop till sommaren 2017 och vi har nu bestämt oss för att bli en familj på riktigt. Nu väntar vi tvillingar. Var gärna med på vår resa om du vill.
Föregående artikelLyckan har övertaget
Nästa artikelDet här med sparkar…