Snart dax…

3815

Snart är det dax för oss att igen få se våra små knoddar. 🙂 Bara några timmar kvar nu.

Jag har många gånger känt hur de rör sig i magen. Även om det inte känns som sparkar så känner jag hur de rullar runt där inne. Ibland känns de små knytena jätte tydligt utanpå magen, med bara handen, som två klumpar där inne. Men nu sista dagarna har de känts mindre och jag känner inte av dem lika mycket. Så det ska bli spännande att idag få se dem igen. Jag gissar att de ligger lite längre bak just nu, att det är därför de inte känns lika tydligt.

Vi har ju köpt hem i doppler. För er som inte känner till vad en doppler är, så är det en liten apparat så att man kan lyssna på hjärtljuden i magen. Den känns som ett bra komplement faktiskt. I alla fall för mig, då jag har min tarmsjukdom. De säger ju att man ska vara vaksam för hög smärta i magen, då något kan vara på tok med bäbisarna. Men då jag alltid har smärta i magen och ofta får smärttoppar av min sjukdom så kan jag alltid lugna mig med att lyssna in i magen och få höra våra små liv. Så jag rekommenderar de som är oroliga eller osäkra på sina kroppsliga signaler att köpa en doppler. Vi köpte den billigt begagnad. Men en ny finns för några hundralappar också, så det är ingen enorm utgift. För er som väntar flerlingar, man lyssnar på en i taget. Man hör hjärtat när man håller dopplern över bäbisen.

Nähä, dax att börja göra sig iordning och åka. Jag är faktiskt väldigt förväntansfull och det lät på Daniel som att han också är det. Så det ska bli roligt att få se de små liven igen. Sen hoppas vi på att få veta kön idag. Det stod i vår app förra veckan att nu går könen att se på ultraljud. Så vi hoppas på att få veta könet på dem idag.