Snabbfakta om mig <3

2525

<3 Jag skulle så gärna vilja ha 2 eller 3 syskon till Milo.

<3 Trotts att jag tyckte det var jobbigt med graviditeten i slutet så kan jag verkligen sakna magen och hela graviditeten! Älskar känslan av att vara gravid.

<3 Vi bodde i andrahand när vi gick veta att jag var gravid. Det blev att snabbt försöka hitta en lägenhet. Det gjorde vi! I Orminge. Den håller vi på att renoverat för fullt!

<3 Jag hatar att ha stökigt och plottrigt runt mig, känns som jag inte gör annat än plockar i ordning här hemma, men jag kan inte sätta mig och ta det lugnt om inte allt är på sin plats haha. Kan bli lite jobbigt ibland!

<3 Innan graviditeten så gick mitt hår alltid av, det blev aldrig längre än axellångt. Nu har det vuxit på som bara den! Och är supertjockt! 13578770_10153750720597379_189579241_n

<3 Älskar älskar älskar sköljmedel! favoriten just nu är Comfort strawberry & lily kiss! Överkonsumerar den alltid! Skulle typ kunna bada i den!

<3 Jag avskyr att vänta, vill jag något så vill jag det nu! Inte sen eller senare! Oftast är det jag som kommer på något kul jag vill göra men 9 av 10 så behöver jag hjälp av Linus för att färdigställa det. Inte alltid jättepoppis!

<3 Jag och min storasyster driver ideellt arbete för sjukdomen ALS. Våran mamma fick diagnosen 2014. Vi har hittills samlat ihop över 100.000 till forskningen mot ALS.

<3 Jag ogillar bebiskläder eller barnkläder med en massa ”barnsliga” tryck. Jag köper i princip bara kläder som är en färgade eller försiktigt mönstrade. Jag klär bara mini i det jag tycker är snyggt och bekvämt! 13576490_10153750720622379_752052104_n
<3 Jag och Linus träffades genom en gemensam kompis, jag var 14 och han 15 år gammal. Vi har varit tillsammans sedan dess! Han och Milo är det bästa jag har.

<3 Jag har en dröm om att någon gång kunna försörja mig på att jobba som inredare.

<3 Jag blev faktiskt förvånad och ganska choklad över hur mycket kroppen har ändrats sen efter graviditeten och förlossningen.

Har du önskemål på något ämne du vill att jag tar upp eller berättar om så kommentera gärna <3

PUSS&KRAM