Ska va med på förlossning!

3232

I våras blev jag gravid! Skulle föda 2 veckor efter min syster. Jag fick missfall, men min systers graviditet har gått bra. Jag har fått äran att närvara och hjälpa till vid hennes förlossning! Hon är redo att föda vilken dag som helst! Det är otroligt spännande, men jag är ganska nervös. Min syster är min allra bästa vän i hela världen. Hon ska föda sitt tredje barn och har bett mig att vara där. Hon har förlossningsrädsla och känner sig inte trygg med kommunikationen mellan henne och vården. Hon bad mig ha den rollen, den som kan tala med BM och ev läkare. Jag tycker det är otroligt viktigt att man känner sig trygg när man ska föda. Och jag känner mig stolt över att vara någon så nära att hon ber mig vara där. Men shit vad nervös jag är. Jag har fött ett barn, vår förlossning var otroligt tuff men gick bra. Jag tror att min man som var med drog den tunga lasten. Det är svårt att vara på andra sidan. Jag återkommer om hur det är! Nu räknar vi bara ner…