SF mått….

7084

Igår var jag hos barnmorskan och tog lite nya prover och mätte magen.

För några veckor sen hörde jag om en tjej som hade 46 i SF mått, vilket jag då tyckte var hysteriskt stort och undrade om jag själv skulle landa där.
Igår hos barnmorskan tog vi ett nytt SF mått på mig. Det här börjar bli helt sjukt. Jag är nu uppe i 48 cm. Jag vet inte om jag någonsin hört någon ha så stort SF mått innan. Var tvungen att fråga i tvillinggruppen. Och där fanns det ju iaf någon som passerat 48 i SF mått. Men man undrar ju var det ska sluta. Nu är det för visso mindre än 2 veckor kvar. Men det känns ju som att jag kommer hinna passera 50 cm. Det är ju helt galet. Inte konstigt att det är liten plats kvar för magsäcken, tarmar, lungor osv.

Hon tog även blodtryck, som jag tyckte var skönt att det hade gått ner ett hack. Men så kom vi till urinprovet. Det visade +2 i protein. Va fasen kände jag. Det som hade blivit lite bättre. Det innebar plötsligt massa fler kontroller. Troligtvis 2 extra under påskhelgen och 2 extra i nästa vecka. Så varje vardag i nästa vecka ska jag springa o lämna prover. Men sen är det slut. Bara en och en halv vecka kvar nu.