Semesterbubblan är över

2145

Jaha ja, då kan man ju undra var sommaren  tog vägen och var värmen tog vägen? ? och var tog jag vägen?? ??

Jag fastnade i semesterbubblan med den fantastiska solen, värmen och ledigheten! Först tänkte jag “Å herre Gud vad typiskt att vara höggravid mitt i sommaren, svälla upp, svettas, sitta i skuggan och be någon serva mig” ? Men det var ju Supernice! Stora fladdriga klänningar, baggyshorts från herravdelningen och stora linnen ???? Just the way I like it ? Om det inte var den outfiten ( hur stavar man outfiten? Outfitsen? De outfitsen?) jaja hur som helst, om jag inte var klädd i det däääär så hade jag bikini eller skön sporttopp och shorts! Och så flip-flops såklart! Bästa skon ever!! Jag bor ju för övrigt i sneakers resten av året så på sommaren är det big no no till strumpor! ?

Det blev en fantastisk svensk sommar med Kalmar, Gotland, båtturer här hemma i Stockholm och massa annat mys och bus! Vill ni se lite av vad vi gjort och följa mig på instagram hittar ni mig där som asaingelog.

Pussel växer så det knakar och nu är det bara en månad kvar!! Han har slagit volter i magen, kickat och sparkat men han verkar må toppen där inne! Han har fått åka båt, varit på konserter, ätit massa glass ?, badat och massa annat tokigt! Nu är snart hösten här ( fastän det fortfarande är sommarmånad) och då när allt är som mörkast och tråkigast får man titta tillbaka på sommaren och drömma sig tillbaka till värmen och solen! Här har ni lite av min sommar i bilder!

Beach volleyboll i Kalmar
Beach volleyboll i Kalmar
Besök hos bästa Sabina och hennes familj i Kalmar! Hästen är inte hennes familj... Utflykt till djuren och go' fika
Besök hos bästa Sabina och hennes familj i Kalmar! Hästen är inte hennes familj… Utflykt till djuren och go’ fika
Det blev minst en glass varje dag på semestern..... ??
Det blev minst en glass varje dag på semestern….. ??
Gotland! ?
Gotland! ?
Mera Gotland! Byggde en egen rauk på Fårö ???
Mera Gotland! Byggde en egen rauk på Fårö ???
Många och långa promenader på stränderna på Gotland!
Många och långa promenader på stränderna på Gotland!
Många båtturer och lite wakeboard ( jag hoppade över wakeboarden och höll mig i båten ?)
Många båtturer och lite wakeboard ( jag hoppade över wakeboarden och höll mig i båten ?)

 

 

DELA

Om bloggen Cirkus Ingelög

Hej och välkommen till Cirkus Ingelög! Bloggen där du kommer kunna följa mig (Åsa 35 år) och min lite galna men härliga tillvaro i dansens, träningens, familjens och tokighetens tecken. Jag är en pigg och energifylld prick som älskar att bjuda på mig själv och inspirera andra. Jag har 2 företag, ett friskvårdsföretag, Piggelin samt dansskolan Edge Dance Studios i Uppsala tillsammans med min kollega Freddie (där jag spenderar mina flesta timmar dansandes tillsammans med härliga kids och ungdomar) Jag bor i Stockholm tillsammans med min likasinnade tokiga sambo Robin och vi väntar vårt första barn som går under arbetsnamnet "Pussel". Mina dagar fyller jag med dans, musik, träning, vänner, företagande, inredning och från och med snart även barnprylar, blöjor, sömnlösa nätter och allt annat som hör nyfödda barn till. Ja det blir en salig blandning av livets innehåll. Jag hoppas du kikar in och följer med oss var än Cirkus Ingelög landar.
Föregående artikelTid för avkoppling – fiskspa
Nästa artikelLördagshäng