Riktig skitvecka!

3555

Okej, jag vet att jag sa att jag inte brukar klaga om att vara sjuk. Men nu börjar jag vara less på det här! Mellan 15 och 20 gånger per dag måste jag springa till toaletten. Jag kan inte lämna huset, inte göra någonting. Det suger verkligen! Än så länge hjälper inte medicinerna och idag har jag vaknat med världens förkylning. Ok, tack. Nu har jag klagat klart.

Det som är fantastiskt är att jag är nu inne i vecka 13 i graviditeten!!! 65% mindre risk för missfall! Vi är så lyckliga! Jag känner fortfarande inte av graviditeten så inget illamående eller så. Bara tröttheten och en och annan hormonsvängning. Jag längtar så till ultraljudet. Jag vill se att allt sitter på rätt plats och organen funkar som de ska. Jag är ändå lite orolig eftersom den här höga kortisondosen jag står på kan påverka. Men snart vet vi. Och det kommer gå bra!

Min make är verkligen underbar i allt det här. Låter mig sova och vila mycket. Han stöttar mig när jag inte orkar med den här dumma magen och all medicinpåverkan. Jag har verkligen tur att jag har en sån underbar liten familj!