Riddare i stan

3305

Det är så skönt att vara frisk! Jag mår så otroligt bra. Äntligen. Jag lever nu helt och fullt. Var ute med syrran (som nu verkligen är supergravid – hon ska föda två veckor före det datumet jag hade för min förlossning… Om inte) och vi kollade in ett gäng riddare som kommit till stan. Vi var ute och traskade med våra barn i flera timmar. Det är så härligt att orka!

Har pratat med kirurgen. Det är två operationer kvar. Sen kommer jag vara ”normal” igen. Utan stomi, fast utan tjocktarm. Vill vi försöka bli gravida igen rekommenderas det innan dessa operationer. Operationerna kan göra att fertiliteten sjunker. Tydligen kan äggledare och sånt växa ihop. Så det får bli graviditet med stomi. Det kan ju bli spännande! Men jag har pratat med flera tjejer som gjort det. Det går! Fortsättning följer…