Riddare i stan

1866

Det är så skönt att vara frisk! Jag mår så otroligt bra. Äntligen. Jag lever nu helt och fullt. Var ute med syrran (som nu verkligen är supergravid – hon ska föda två veckor före det datumet jag hade för min förlossning… Om inte) och vi kollade in ett gäng riddare som kommit till stan. Vi var ute och traskade med våra barn i flera timmar. Det är så härligt att orka!

Har pratat med kirurgen. Det är två operationer kvar. Sen kommer jag vara “normal” igen. Utan stomi, fast utan tjocktarm. Vill vi försöka bli gravida igen rekommenderas det innan dessa operationer. Operationerna kan göra att fertiliteten sjunker. Tydligen kan äggledare och sånt växa ihop. Så det får bli graviditet med stomi. Det kan ju bli spännande! Men jag har pratat med flera tjejer som gjort det. Det går! Fortsättning följer…

DELA

Om bloggen Lisa Marie

Jag heter Lisa Marie och vi var, äntligen, gravid med mitt andra barn! Tyvär förlorade vi barnet i sviterna av en autoimmun sjukdom här nu den senaste månaden. Min blogg har hittills handlat om en månad på sjukhus med ulcerös kolit som ledde till missfall. Och operation av tjocktarmen och stomi. Detta kommer påverka om vi blir gravida igen. Tänkte beskriva vägen dit. Hur med hjälp av specialistmödravården blir vi gravida igen och vad händer sen? För gravida ska vi bli! I mitt liv finns min man och vår underbara, busiga och väldigt bestämda treåring. Jag har den autoimmuna sjukdomen ulcerös kolit, som jag blev diagnosticerad med 2003. Och det är den som är anledningen till att livet är som det är. I övrigt ska jag disputera inom molekylär medicin under hösten. Så allt är väldigt spännande!
Föregående artikelDet här med mens
Nästa artikelVälvilja skadar ibland