Räddarna i nöden!

2919


Jag är så sugen på kaffe och godis! Idag testade jag koffeinfritt kaffe, det var gott! Känns underbart! Nu kan jag lura mig själv ett tag.. Men efter bäbis kommer är det tillbaka till fler koppar per dag. Kaffe är nyttigt och sänker vår biologiska ålder!!  Kolla in studien!

http://www.nature.com/articles/srep17282

Eller på Aftonbladet: Blodprov avslöjar: Kaffe gör dig yngre

Innan jag blev gravid HATADE jag frukt, kunde inte ens vara i samma rum som frukt. När lilltjejen började äta frukt var det bara att vänja sig och nu… Nu är jag sugen på frukt! Bara viss frukt men ändå (apelsin, banan, äpple är fortfarande djävulens påfund). Just nu äter jag massor med grapefrukt. Det hjälper verkligen mot mitt godissug. Men konstigt vad som händer med kroppen vid en graviditet.. Sugen på frukt.. Vem kunde tro..image