Ploppande navlar….

4004

Jag har alltid haft en jätte djup navel och förmodligen just av den anledningen varit avundsjuk på alla med en “grund” navel eller de som till och med har en utåtgående navel. Jag tycker att det är så fint.

Så jag har alltid tänkt att jag aldrig någonsin kommer att få en ploppande navel, inte ens när jag är gravid eftersom att den är så himla djup.
Men så nu när jag väntar tvillingar och naveln har minskat rejält i storlek så har ändå hoppet kommit. Tänk om den ploppar. DSC_1927Ni ser ju hur naveln minskat i storlek. Det jag har ovanför naveln är det som en gång i tiden var min navelpiercing. Så dit upp har ju naveln gått. Men naveln är fortfarande djup. Men om jag tar tag i magen och flyttar den lite bakåt åker sidorna runt själva hålet ut. Så det känns som att det inte är för långt bort. Men nu är det ju inte många veckor kvar. Så, jag börjar bli osäker på om veckorna kommer att räcka till.

Jag vill ju så gärna ha en pluppande navel. Men jag får nog tyvärr ge upp detta.

De ploppande navlarna som inläggsbild har jag fått av andra gravida som har fått det…såååå avis.

DELA

Om bloggen Soffiproppan

Halloj, Sofie här. Ser med nyfikenhet på livet och på världen. Har passerat 30 sträcket och är snart närmare 40 än 30, så där mitt i livet brukar många säga. Strävar nu efter ett liv med så få begränsningar som möjligt. Uppskattar lite äventyr, men även relax på fritiden. För några år sedan träffade jag en kille som jag kände "han vill jag veta mer om" om. Våren 2015 flyttade vi till hus. Sen på skottdagen friade jag till min karl och fick det bästa svaret, "så klart att jag vill". Så nu planeras bröllop till sommaren 2017 och vi har nu bestämt oss för att bli en familj på riktigt. Nu väntar vi tvillingar. Var gärna med på vår resa om du vill.
Föregående artikelEn sån där dag….
Nästa artikelFixering = enorm lättnad