Oro för blödningar?

4031

Mycket konstig dag.. Var inne på jobbet, åh vad härligt att träffa alla kollegor. Nu när jag suttit hemma och jobbat så länge på grund av magen. Dricka kaffe, snacka lite skit, skratta mycket, äta lunch, titta i ett mikroskåp. Andra människor!! Underbart!!

Vid klockan ett var jag så trött att jag knappt kunde stå, så jag åkte hem. La mig i soffan, och började blöda näsblod. Aldrig gjort det tidigare. Eller ja, en gång när jag åkte slalom och ramlade med näsan först.. Men det var väl en god anledning liksom.. Men idag, från ingenstans bara en massa blod. Gick över efter en stund, och lite googling senare och 1177.se förstod jag att det är rätt vanligt. Sov i en timme.

Dottern kom hem så vi lekte och badade, jättemysig kväll. Hon klappade min mage och sa, oj mamma nu är du jättetjock.. Hm, ja, det ser ut som jag är i 6e månaden efter alternativt väntar fyrlingar.. Men men, dotterns kärlek till magen är obeskrivlig.

Tränade på motionscykeln, ganska hårt med intervaller i 75 min. Så börjar jag blöda igen, fast i underlivet. Vad är det här?? Det är inte mycket, men det syns.. Är det dåliga slemhinnor? Eller är det nått annat? Känner mig inte orolig, inte alls. Men man undrar ju lite.. Enligt 1177.se är det jättevanligt så det känns lugnt..

Tar det kanske lite lugnare imorgon..