Orka bli gravid

2459

Oj! Det är verkligen mycket känslor nu. Orkar man bli gravid igen? Ok, ok. Jag har varit hemma från sjukhuset i två dagar. Jag är nyopererad med stomi och kan knappt gå. Ska kanske inte tänka på det där med bäbis. Jag undrar hur jag ska finna energin till att börja tänka åt det hållet ens.

Vart ska man börja? Ska vi vänta till efter den nya operationen där de tar bort stomin eller ska man ha mer bråttom än så? Mycket att tänka på!

DELA

Om bloggen Lisa Marie

Jag heter Lisa Marie och vi var, äntligen, gravid med mitt andra barn! Tyvär förlorade vi barnet i sviterna av en autoimmun sjukdom här nu den senaste månaden. Min blogg har hittills handlat om en månad på sjukhus med ulcerös kolit som ledde till missfall. Och operation av tjocktarmen och stomi. Detta kommer påverka om vi blir gravida igen. Tänkte beskriva vägen dit. Hur med hjälp av specialistmödravården blir vi gravida igen och vad händer sen? För gravida ska vi bli! I mitt liv finns min man och vår underbara, busiga och väldigt bestämda treåring. Jag har den autoimmuna sjukdomen ulcerös kolit, som jag blev diagnosticerad med 2003. Och det är den som är anledningen till att livet är som det är. I övrigt ska jag disputera inom molekylär medicin under hösten. Så allt är väldigt spännande!
Föregående artikelGårdagen är historia, morgondagen ett mysterium, men idag är en gåva…
Nästa artikelBryt bröd med din familj…