Öppen några cm, väntans tider

2214

I måndags så började jag må ganska konstigt. Både jag och Daniel konstaterade att vi hellre åker in en gång för mycket än att vi ska få höra att vi kom in för sent. Så framåt middagstid ringde vi in till förlossningen och mycket riktigt ville de att jag kom in för kontroll.

Väl inne på förlossningen togs prover och jag låg precis på gränsen till havandeskapsförgiftning på typ alla värden. Så det tog inte lång tid innan de berättade att vi skulle bli inlagda. Man skulle nu ta prover flera gånger om dagen för att han koll så att det inte skenade iväg.

Under veckan har proverna vandrat mellan att ligga strax under gränsen till havandeskapsförgiftning och att jag har en lättare havandeskapsförgiftning. Så läkarna har vandrat lite fram och tillbaka i sitt resonemang. Jag ska skriva ett separat inlägg om hur tankegångarna gick i tisdagen.

I tisdags fick vi veta att jag är öppen några cm. Så vi har nu gått och väntat på att det ska hända mer. Allt är tydligen redo. Så nu är det bara vattnet som ska gå och värkar som ska komma igång. Stiger värdena på proven, för havandeskapsförgiftnin, så får vi en igångsättning…

DELA

Om bloggen Soffiproppan

Halloj, Sofie här. Ser med nyfikenhet på livet och på världen. Har passerat 30 sträcket och är snart närmare 40 än 30, så där mitt i livet brukar många säga. Strävar nu efter ett liv med så få begränsningar som möjligt. Uppskattar lite äventyr, men även relax på fritiden. För några år sedan träffade jag en kille som jag kände "han vill jag veta mer om" om. Våren 2015 flyttade vi till hus. Sen på skottdagen friade jag till min karl och fick det bästa svaret, "så klart att jag vill". Så nu planeras bröllop till sommaren 2017 och vi har nu bestämt oss för att bli en familj på riktigt. Nu väntar vi tvillingar. Var gärna med på vår resa om du vill.
Föregående artikelHur påverkar en maginfluensa barnet i magen?
Nästa artikelBör jag undvika katter?