Öppen några cm, väntans tider

3557

I måndags så började jag må ganska konstigt. Både jag och Daniel konstaterade att vi hellre åker in en gång för mycket än att vi ska få höra att vi kom in för sent. Så framåt middagstid ringde vi in till förlossningen och mycket riktigt ville de att jag kom in för kontroll.

Väl inne på förlossningen togs prover och jag låg precis på gränsen till havandeskapsförgiftning på typ alla värden. Så det tog inte lång tid innan de berättade att vi skulle bli inlagda. Man skulle nu ta prover flera gånger om dagen för att han koll så att det inte skenade iväg.

Under veckan har proverna vandrat mellan att ligga strax under gränsen till havandeskapsförgiftning och att jag har en lättare havandeskapsförgiftning. Så läkarna har vandrat lite fram och tillbaka i sitt resonemang. Jag ska skriva ett separat inlägg om hur tankegångarna gick i tisdagen.

I tisdags fick vi veta att jag är öppen några cm. Så vi har nu gått och väntat på att det ska hända mer. Allt är tydligen redo. Så nu är det bara vattnet som ska gå och värkar som ska komma igång. Stiger värdena på proven, för havandeskapsförgiftnin, så får vi en igångsättning…