Omställning eller inställning…

1029

Jag är morgonpigg och vaknar vanligtvis jag strax före kl 06.00 på morgonen. En stund av stillhet som jag älskar att ha för mig själv, innan övriga familjen stiger upp.

Nu har jag börjat vakna runt kl 04.30 och då är det fortfarande natt i min värld. Jag försöker somna om, men det fungerar inte. Lika bra att gå upp. Jag tänker att det kanske är min kropp som gör sig redo för när ”tussen” ska komma.

Jag är väldigt fascinerad av hur finurlig kroppen är under en graviditet. Det är som att jag har lånat ut den till en annan person och det är inte mycket mer att göra än att släppa kontrollen och åka med. Någon annan har flyttat in, ändrat rutiner, tycker om andra saker. Min favoriträtt har ändrats och lusten till att göra vissa saker, likaså. Jag är inte längre General Manager på mitt hotell. Det är som att få hjälp att ruska om lite i det gamla systemet.

DELA

Om bloggen Karin Mindful

Jag heter Karin, är 44 år, gift med Niclas, trångbodd och gravid med mitt fjärde barn samt har två bonusbarn och en fransk bulldog. Min blogg kommer att handla om förhållningssätt till att vara mamma, kvinna och väninna i min stora härliga och spretiga stjärnfamilj. ”Allt kan man ta ifrån människan, utom en sak - den yttersta friheten att välja förhållningssätt till det som livet för med sig” /Viktor Frankl
Föregående artikelJag hade glömt naturens mäktiga må-bra-effekt
Nästa artikelAdele, antibiotika och hörselproppar