Om Gravid.se

7490

Välkommen till Gravid.se

Mycket har hänt sedan Gravid.se lanserades år 2000. I över 15 år har Gravid.se varit en informations- och inspirationskälla för gravida kvinnor. I början av 2016 lanserades en ny version och idag arbetar vår redaktion för att leverera ett bra och användbart innehåll som samtidigt är inspirerande och intressant att läsa.

Gravid.se har sedan starten med stolthet fokuserat på faktagranskat innehåll som du som läsare kan lita på. Vår har ett nära samarbete med utbildad personel inom olika områden som både skriver och granskar artiklar. Legitimerad Barnmorska Andrea Gärtner är personen som presenterar vår graviditetskalender på Youtube.

Gravid Original
 Gravid.se på Youtube

Vår graviditetskalender på YouTube har med åren blivit väldigt populär. Besök vår sida här och prenumera gärna på vår kanal. Här berättar barnmorskan om vad som händer vecka för vecka under graviditeten.

Ansvar

Innehållet på Gravid.se presenteras endast i informativt syfte. Informationen är inte på något sätt avsedd att ersätta råd från utbildad personal eller att ge diagnoser. Du som läsare ska absolut inte se denna webbsida som alternativ till att träffa eller prata med en kvalificerad yrkesperson. Är du osäker eller orolig så rekommenderar vi alltid att du kontaktar en pålitlig vårdspecialist.

Ansvarig utgivare är Rickard Nilsson och ägaren till webbsidan är Family Nordic AB. Du kontaktar oss genom att maila till [email protected].