Nu gick det inte längre – inlagd

3948

I morse gick det inte mer. Det blev ambulans till akuten i helt sjuka smärtor av skovet. Nu är jag inlagd med intravenöst kortison. Jag måste säga att det känns skönt.

De senaste fyra dagarna har jag varit fruktansvärt sjuk. Jag har aldrig känt mig så dålig i hela mitt liv. Allt jag kunde drömma om var att få ligga inne med dropp och medicin. Nu ligger jag här. Jag kommer få ligga här tills jag är bra. Jag vet att jag kommer bli rastlös, men just nu är det underbart. Det måste betyda att jag är dålig. Både min syster och en läkare här sa det.

De verkar inte vara oroliga för graviditeten. Jag får glukosdropp, mest för att jag inte pallar att äta. Mår fruktansvärt illa av all mat. Och sen är jag väldigt uttorkad. Men dropp och kortison är det de gör nu.

Återkommer med uppdatering!