Ni vet den där personen….

4008

Ni vet den där personen som får dig att le inombords.
Ni vet den där personen som du gärna ”sniffar” lite på.
Ni vet den där personen som alltid finns där för dig.
Ni vet den där personen som alltid torkar dina tårar.
Ni vet den där personen som du vill vända dig o se efter när hen går.
Ni vet den där personen som får dig att längta.
Ni vet den där personen som får din själ att bli varm.
Ni vet den där personen som skrattar åt dina tokigheter.
Ni vet den där personen som finns kvar, fast du visat dina dåliga sidor.
Ni vet den där personen som du vill vakna upp bredvid på morgonen.
Ni vet den där personen som håller dig varm om natten.
Ni vet den där personen som gör dom där små kärleksförklaringarna.
Ni vet den där personen som du drömmer om en framtid med.
Ni vet den där personen som får allt att kännas bra.
Ni vet den där personen som får dina ögon att tindra.
Ni vet den där personen där de dåliga sidorna bleknar bort för de bra glänser.
Ni vet den där personen som får dig att smälta när hen ser på dig.
Ni vet den där personen som accepterar dig för den du är.
Ni vet den där personen som alla ser att du älskar.

Allt detta är Daniel för mig och så klart en massa saker till. Daniel är en person som jag älskar väldigt högt. Jag har aldrig älskat en partner så mycket som jag älskar Daniel, efter flera år tillsammans. Han får mig att må riktigt bra, även efter flera år tillsammans.

Efter flera års letande efter ”rätt” kille, så träffade jag Daniel. Varken han eller jag hade så höga förhoppningar om den nätdejten. Men se var de lett oss. Idag lever vi tillsammans, har varit husägare i ett par år, vi är förlovade, planerar att gifta oss nästa år och i min mage ligger två bevis på vår kärlek. Så jag får tacka för alla dejtingsidor som finns, så att vi kunde hitta varandra.

Daniel betyder så mycket för mig och är alldeles underbar. Han är mitt berg när marken under mina fötter svajar. Han torkar mina tårar när min själ är sårad. Han skrattar både med mig och åt mig (mina klantigheter). Han peppar mig när jag som mest behöver det och tar ner mig på jorden när jag svävar iväg. Han finns alltid vid min sida och lever i vardagen med mig.

Den här dagen är speciell på så många sätt…dels för att det är den pluttinuttiga alla hjärtans dag. Då ska man ju visa de man älskar det extra mycket.
Men detta datum är även Daniels och min årsdag. Dessutom känns det extra speciellt just i år då jag bär på våra barn. 🙂
Ikväll ska vi föreviga denna dag.

Visst är Daniel snygg när han är nyklippt och nyrakad. <3

Daniel jag älskar dig mer än vad ord kan förklara.