Modersinstinkten gjorde det verkligt….

1896

Idag blev det ruskigt verkligt att jag är gravid, kanske av fel anledning.

Jag jobbar på fritids, men barn mellan 5-10 år. Idag var det ett barn som slog mig rakt på livmodern, hon fick in ett hårt slag. Så olyckligt att det råkade träffa just där och att jag överhuvudtaget inte var beredd.

Jag kände hur hennes näve sjönk in i magen och hur livmodern drog ihop sig. Helt plötsligt så både kände och visste jag att jag var gravid. Plötsligt stod jag och bad det lilla pyret i magen om ursäkt för att jag inte skyddat hen bättre. Lovade och svor att jag skulle beskydda hen för all framtid. Jag verkligen bad hen att stanna och klänga sig fast, att inte släppa taget och sa att hon kommer få världens bästa föräldrar. Vi kommer att älska hen och göra allt vi kan för att bli bra föräldrar.

Jag blev verkligen jätte rädd för att något skulle hända. Jag kände av en värk i magen i någon timme och jag var på toa för att kolla att det inte fanns blod. I just den stunden blev allt ruskigt verkligt, men jag tror allt gått bra. Läskigt sätt att bli så medveten på. Men nu är jag ganska inne i det och det har blivit mer verkligt för mig.

DELA

Om bloggen Soffiproppan

Halloj, Sofie här. Ser med nyfikenhet på livet och på världen. Har passerat 30 sträcket och är snart närmare 40 än 30, så där mitt i livet brukar många säga. Strävar nu efter ett liv med så få begränsningar som möjligt. Uppskattar lite äventyr, men även relax på fritiden. För några år sedan träffade jag en kille som jag kände "han vill jag veta mer om" om. Våren 2015 flyttade vi till hus. Sen på skottdagen friade jag till min karl och fick det bästa svaret, "så klart att jag vill". Så nu planeras bröllop till sommaren 2017 och vi har nu bestämt oss för att bli en familj på riktigt. Nu väntar vi tvillingar. Var gärna med på vår resa om du vill.
Föregående artikelMående i vecka 7
Nästa artikelVi saknar dig vår ängel