Mitt första inlägg

1588

Hej och välkomna till min blogg!

Här kommer ni att få följa mig och mitt liv, jag är en tjej som fyllt 25 och väntar mitt andra barn, jag har en son som är 3 år och vi bor tillsammans med min sambo och våra 2 hundar i ett stort fint hus i Karlskoga.

Vi har bott här i snart 1 år och vi är beräknade att få våran lilla son den 9:de September, vi alla är super taggade på det här.

 

Det händer väldigt mycket hemma hos oss just nu då vi upptäckte en vattenskada i vintras och de har varit en lång period med att torka upp golvet, och igår 31/06-20 kom de och fixade plattan och snart får vi äntligen börja lägga golv och bygga upp köket igen! Som vi alla har längtat att få leva normalt kommer uppdatera om det mera sen så ska ni få se vad som händer.

detta inlägg är lite fram o tillbaka men har egentligen 100 olika saker jag vill skriva om men de kommer i andra inlägg.