Mina måsten

1901

Jag har två stycken saker som är “måsten” för mig och som jag inte klarar mig utan.

Det första är min bio-oil, fullkomligt älskar den och använder den ungefär två gånger om dagen, morgon och kväll. Jag använder den framförallt i ansiktet faktiskt. Jag har alltid haft ganska mycket finnar och problemhy. Har aldrig hittat en bra ansiktskräm eller liknande heller då jag tycker alla lägger sig som ett täcke på huden och täpper till, har bara fått mer finnar av det.. MEN jag började använda bio-oil i början av graviditeten. Jag köpte den framförallt för att smörja magen och insidan lår men provade den även i ansiktet en kväll när jag var super torr och det var helt fantastiskt! Kan säga att jag typ inte har en enda finne idag. Min hy har blivit såååå mycket bättre, både i hudtonen, minskade porer och inga finnar alls typ. De absolut bästa är också att den inte lägger sig på huden och att du blir fettigt, utan den sjunker ner ordentligt. Brukar även försöka massera in den för att sätta igång cirkulationen i ansiktet!

Ä L S K A R ? rekommenderar den verkligen om du inte provat!

_20160630_152449

Det andra jag kan inte kan leva utan är min naglar! (vet att det låter hur illa som helst haha) men jag biter helt galet på mina egna naglar annars, så har bara korta stumpan och korvfingrar, inte särskilt attraktivt. Med naglarna tycker jag händerna får en helt annan form och jag känner mig mycket mycket fräshare och mer feminin! Gillar dock gärna ganska dova färger, det får inte blir för mycket eller för skrikiga färger för min del.

 

IMG_20160602_201418

Vad har du för “måsten”?

PUSS&KRAM

DELA

Om bloggen Idalouise

Välkommen in till mig <3 Jag är en glad blondin 22 år. Jag fick mitt första barn i december 2015 tillsammans med min livs kärlek. Vi träffades 2008, bara 14 och 15 år gamla. Vi har hängt ihop sedan dess och alltid stått stadigt med varandra. Just nu är jag hemma med våran lilla kille, dagarna flyger iväg och han är redan 6 månader gammal. Vi har planer och hoppas på ett syskon väldigt snart, gärna igår. Jag skriver från hjärtat och förhoppningsvis träffar jag en liten del av ditt.
Föregående artikelMitt första blogginlägg ?
Nästa artikelMys på hög nivå