Min mage- min stolthet ?

2936

Jag vill visa er min mage med en bild som är tagen precis och just för detta inlägg.

Jag störde mig länge på alla bristningar jag har och jag måste avslöja att jag inte gör det längre.

Jag försökte hitta oljor och krämer som kunde dölja eller ta bort allt, men inser nu att det är rätt vackert.

Varje bristning står för något fint och vackert.
Varje bristning står för liv.

En ” mammakropp”är vacker!!

Visa era magar ! ? Och gör det med stolthet ❤️

DELA

Om bloggen Gränslös kärlek

Jag har 7 barn, varav 2 vuxna söner och 5 mycket yngre döttrar.Har precis avslutat ett 10 årigt förhållande och det innebär självklart en stor förändring. Min blogg handlar om min situation idag och hur jag ska hitta tillbaka till mig själv, så att jag kan vara en sådan bra mamma som möjligt.
Föregående artikelÄlskar att ta bilder ?
Nästa artikelÄntligen, semester!