Med en mage stor som ett hus

6625

Ja.. Alla vi gravida har väl ett antal gånger fått kommentarer om vår mage. Vad stor den är, vad liten den är, vad tjock du är eller hur många känner igen ”är det verkligen bara 1 barn där inne”?.. Med min första var jag rätt så liten och gick på extrakontroller och 11 dagar sent kom en liten tös på 3070 gram. Med min andra var jag helt enorm extremt tidig. Jag var flera veckor större än vad jag borde och fick höra detta av både främmande och nära. Nu var mitt barn väldigt sjukt och jag hade extrema mängder med fostervatten. Kanske är det därför jag är lite extra känslig nu när folk kommenterar min mage med att vara ”stor som ett hus” ”helt enorm” och liknande. Senast var det av en nära släkting på julafton och då röt jag ifrån.. Men men bjuder ändå på några halvnakna bilder av min helt enorma mage ?

Men är åtminstone glad för att vi tagit oss över julafton och julhelgen!! Nu är det bara nyår kvar sen kan jag slappna av 😉 Slemproppen har lossnat och vissa nätter är sammandragningarna galet kraftiga. Även om jag går över de 2 veckorna så är det snart dags 🙂 🙂 Nu längtar vi här hemma!!!