Man kan lita på pendeln…

3044

Vi var på ultraljud idag och bad om att få veta könet på barnet. Det är första gången vi gör det och av praktiska skäl, eftersom vi ska flytta om en vecka och rensa ut gamla saker. Det blir en flicka! Känns väldigt lyxigt, nu har vi 3 barn av varje sort tillsammans.

Jag gjorde pendeln för ett antal veckor sedan. Den visade tydligt att jag har en tös i magen. Den hade rätt! Jag älskar att det finns krafter som inte intellektuellt sett går att förklara och nu får jag vatten på min kvarn.

DELA

Om bloggen Karin Mindful

Jag heter Karin, är 44 år, gift med Niclas, trångbodd och gravid med mitt fjärde barn samt har två bonusbarn och en fransk bulldog. Min blogg kommer att handla om förhållningssätt till att vara mamma, kvinna och väninna i min stora härliga och spretiga stjärnfamilj. ”Allt kan man ta ifrån människan, utom en sak - den yttersta friheten att välja förhållningssätt till det som livet för med sig” /Viktor Frankl
Föregående artikelDå börjar ditt barn prata
Nästa artikelBlommor och perspektiv