Magen har sjunkit

3769

Härom dagen fyllde Kim 30 och detta var det andra målet att barnet inte skulle komma på hans 30-årsdag likt min äldsta bror som kom på vår fars! Nästa mål är julafton sen nyår 😉 Därefter är det lugnt med både speciella dagar och med all skit som kommer med prematurer 🙂

Däremot har jag en känning om att denna bäbis kommer tidigt. Magen har sjunkit för flera veckor sedan, sömnen är åt helsike, halsbrännan är värre (!) än vanligt, nedre delen av magen ömmar, kraftiga sammandragningar m.m. Huvudet är fortfarande ruckbart men som tredjegångsföderska kan det vara så tills förlossningen. Men som sagt, jag hoppas på minst en månad till innan bäbisen får för sig att komma. 🙂

DELA

Om bloggen Frågetecken

Hej på er! Annica heter jag och bor tillsammans med min man och vår fantastiska 4-åriga dotter på landet strax utanför Göteborg. Här bor vi i frid och fröjd med sjöar, skog och våra djur runt omkring oss men, ja, det finns ett stort men. Vår 4-åring är inte vår enda dotter utan jag är även änglamamma till Eveleen. Kortfattat föddes hon 10 veckor för tidigt och kämpade från start mot en genetisk sjukdom tills hon gick bort 5.5 månader gammal hösten 2015. Vi väntar nu vårt tredje barn i januari 2017. Denna blogg handlar om mina olika erfarenheter och hur vardagen formats därefter.
Föregående artikelBröllop vs. tvillingförlossning
Nästa artikelOron