Lördagshäng

2106

Ibland är det så skönt att göra ingenting, ingenting som att sitta i soffan och glo! ?

Igår blev en sån dag….nästan ?

Dagen började med sovmorgon (välbehövlig efter en veckas jobb?) Sen blev jag upphömtad av min kära gamla danskompis Fia och hennes lilla valp! Sture!! Sötaste i världen!! Mot Nyckelviken för promme och sedan vidare till Hellasgården för mer skog, frisk luft och god lunch! Vi lyckades hamna mitt i ett triathlon-lopp där ute och det ven cyklister runt oss där i skogen och vi spanade på galenpannor som simmade för glatta livet! Kul hade vi! ?? Lilla Sture tog sig både ett två och tre dopp och fick ett valp-ryck och flög upp och ner i vattnet! ??

Flåsandes lyckades jag ta mig över stock och sten med stora magen och min dåliga kondis haha! Pussel vaggades fint till söms i allt mitt klättrade och promenerande! Både Nyckelviken och Hellasgården kommer bli utflyktsmål när Pussel blir större! Perfekt för kids med söta djur att titta på, mysiga ställen för medhavd fika och mellis ( fanns också att köpa på plats), möjlighet att grilla och så badmöjligheter och fin natur såklart!

Sen kom det där sköna lördagshänget med “gloandet på tv:n” ???

Resten av dagen spenderas nämligen i varsin solstol eller soffhörna med grillad mat, lösgodis, chips, morötter och dipp och så tecknad film! Haha! Vi hann med 1,5 film innan vi nickade till båda två!

Vi hade en fantastisk härlig heldag dag med skratt, mys och tjejsnack! Underbart med gammal vänskap som aldrig rostar! ❤️

DELA

Om bloggen Cirkus Ingelög

Hej och välkommen till Cirkus Ingelög! Bloggen där du kommer kunna följa mig (Åsa 35 år) och min lite galna men härliga tillvaro i dansens, träningens, familjens och tokighetens tecken. Jag är en pigg och energifylld prick som älskar att bjuda på mig själv och inspirera andra. Jag har 2 företag, ett friskvårdsföretag, Piggelin samt dansskolan Edge Dance Studios i Uppsala tillsammans med min kollega Freddie (där jag spenderar mina flesta timmar dansandes tillsammans med härliga kids och ungdomar) Jag bor i Stockholm tillsammans med min likasinnade tokiga sambo Robin och vi väntar vårt första barn som går under arbetsnamnet "Pussel". Mina dagar fyller jag med dans, musik, träning, vänner, företagande, inredning och från och med snart även barnprylar, blöjor, sömnlösa nätter och allt annat som hör nyfödda barn till. Ja det blir en salig blandning av livets innehåll. Jag hoppas du kikar in och följer med oss var än Cirkus Ingelög landar.
Föregående artikelSemesterbubblan är över
Nästa artikel