Lördagshäng

3452

Ibland är det så skönt att göra ingenting, ingenting som att sitta i soffan och glo! ?

Igår blev en sån dag….nästan ?

Dagen började med sovmorgon (välbehövlig efter en veckas jobb?) Sen blev jag upphömtad av min kära gamla danskompis Fia och hennes lilla valp! Sture!! Sötaste i världen!! Mot Nyckelviken för promme och sedan vidare till Hellasgården för mer skog, frisk luft och god lunch! Vi lyckades hamna mitt i ett triathlon-lopp där ute och det ven cyklister runt oss där i skogen och vi spanade på galenpannor som simmade för glatta livet! Kul hade vi! ?? Lilla Sture tog sig både ett två och tre dopp och fick ett valp-ryck och flög upp och ner i vattnet! ??

Flåsandes lyckades jag ta mig över stock och sten med stora magen och min dåliga kondis haha! Pussel vaggades fint till söms i allt mitt klättrade och promenerande! Både Nyckelviken och Hellasgården kommer bli utflyktsmål när Pussel blir större! Perfekt för kids med söta djur att titta på, mysiga ställen för medhavd fika och mellis ( fanns också att köpa på plats), möjlighet att grilla och så badmöjligheter och fin natur såklart!

Sen kom det där sköna lördagshänget med ”gloandet på tv:n” ???

Resten av dagen spenderas nämligen i varsin solstol eller soffhörna med grillad mat, lösgodis, chips, morötter och dipp och så tecknad film! Haha! Vi hann med 1,5 film innan vi nickade till båda två!

Vi hade en fantastisk härlig heldag dag med skratt, mys och tjejsnack! Underbart med gammal vänskap som aldrig rostar! ❤️