Lite nytt i tränings garderoben

2841

image image image

Fullspäckad dag! Vi har lekt med grannens hund, eller ja, vår hund har lekt med grannens hund i en hel timme. Det var full fart på dem och Izza var totalt utmattad efteråt. Hon somnade som en stock så fort vi kom innanför dörren, härligt.

Då passade matte på att åka iväg för att inhandla lite nytt till träningsgarderoben. Jag behövde en större sport bh i och med att man växer en aning om brösten när man är gravid, jag hittade två stycken supersköna ifrån Nike och Champion. Jag hade även behövt ett till par träningsbyxor för gravida men det finns ju inte att få tag på, det borde ju finnas på vilken sportaffär som helst, det är liksom inte bara jag som är gravid i världen. Har ni tips på vart bra träningsbyxor för gravida finns så snälla berätta?!

Självklart följer det även med lite annat hem än vad man tänkt från början så tröjan ni ser på bilden köpte jag även idag och invigde redan en timme senare när det var dags för dagens gympass. Sen hittade jag super söta strumpor ifrån Frank Dandy i flera färger och även ett par av dem syns på ena fotot, plus att jag hittade en jätte fin marin blå t-shirt ifrån Henri Lloyd. Jag tror att det var allt men kanske missade jag något.

På tal om gym så testade vi ett nytt gym idag, nya X-Force, vårt vanliga gym hade nämligen låst sig så passagen fungerade inte och söndagarna är obemannade. Vi var lagom glada när vi insåg det, väldigt dåligt skött tycker vi och inget jour nummer fanns det heller men trots allt så var det faktiskt roligt att testa någonting nytt och jag lyckades även idag komma upp i mina 10000 steg, till och med 12000 steg faktiskt.

Nu ska jag fortsätta mitt bingospel här hemma, jag prenumererar och brukar ge lotterna till min mormor men denna vecka glömde jag dem hemma så då får jag helt enkelt spela själv. Håll tummarna för att jag vinner!

/Sofia