Kungsängsliljan blommar o inget nytt från sjukhusfronten

2914

I höstas gick jag och dottern och körde ner lökar i hela trädgården. Tulpaner, skilla, hyacinter och kungsängsliljor. Nu när det smällt till och blivit sommarvärme i Uppsala kommer de allihop. Maken fotar så jag kan njuta av blommorna från sjukhussängen. Idag fick jag en bild från en av mina favvosar, kungsängsliljan! Jag vill åka hem och vara i trädgården med familjen!

Idag var det en bakslagsdag, mina inflammationsprover har vänt upp igen. Va?! Blir det värre igen. Suck… Vet inte vad det betyder, mer än att det blir fler dagar här. Men jag är fortfarande så trött att jag bara sover.

Sen vände dagen till en fantastisk dag… Efter att läkaren varit här o sagt det där ringde min syster. Jag var tre år i telefonen… ”Har blivit värre och mina tofflor luktar skunk för det blev blöta i duschen igår.. (Jag skojar inte. Jag hade med mig mina älsklingstofflor hit, de har jag använt så de bokstavligen var trådslitna. Men vad gjorde det. Men så blev de blöta i duschen o varje gång jag tog av mig dom STANK det.. Mina tofflor.. Och så måste jag gå runt o lukta skunk oxå) bahaha…” Jag lät nog bedräglig i telefonen. Syrran sa bara. ”Jag kommer med nya!” Så åker den underbara människan och köper mig nya, fantastiska, fårskinnstofflor. Mina fötter har aldrig varit så lyckliga! Systeryster och hennes kille stannade länge och besökte mig. Ända tills dottern och maken kom på besök. Då lånade vi en rullstol (orkar bara gå 200 meter typ) och åkte och fikade. Dottern satt i knät på mig i rullstolen hela tiden och myste. Det blev en helt fantastisk dag! Att ha lyxen med familjen nära ger mig styrka. Skulle aldrig klara detta utan all kärlek jag får från dem.

Sen var jag helt slut och sov i flera timmar. Imorgon ska jag få prova fast föda så jag tror att det också blir en fantastisk dag!! Woho!