Känner inte igen mig själv längre

4569

Jag känner inte igen mig själv längre. Även om jag inte tänker negativt så hör jag att det låter negativt när jag pratar. Jag känner mig som förgiftad av denna graviditet. Känns som att jag har hög feber. Ständigt orkeslös. Orkar inte med att göra nått längre. Tar min sista energi till att hitta på något roligt och struntar i sånt som behöver göras hemma. Känns som veckor sen, som jag gjorde nå roligt. Så i fredags bowlade jag med syrran och igår va jag på konsert med Daniel. Priset till det blir total förstörelse och livet (tiden) passerar och går till att må skit.

Blir de flesta kvällar i veckan liggandes hemma och har inte ens energi till att få något gjort hemma. Det är nog ingen som tvättat på två veckor, jag har nu börjat sno Daniels kläder för att jag vill ha stora luftiga kläder. Jag mår verkligen tokilla, iallafall denna helg. Huvudvärk och känner mig typ överkörd av en lastbil. Är verkligen totalt slut. Just nu är jag inte så nöjd över att vara gravid…