Känner inte igen mig själv längre

2721

Jag känner inte igen mig själv längre. Även om jag inte tänker negativt så hör jag att det låter negativt när jag pratar. Jag känner mig som förgiftad av denna graviditet. Känns som att jag har hög feber. Ständigt orkeslös. Orkar inte med att göra nått längre. Tar min sista energi till att hitta på något roligt och struntar i sånt som behöver göras hemma. Känns som veckor sen, som jag gjorde nå roligt. Så i fredags bowlade jag med syrran och igår va jag på konsert med Daniel. Priset till det blir total förstörelse och livet (tiden) passerar och går till att må skit.

Blir de flesta kvällar i veckan liggandes hemma och har inte ens energi till att få något gjort hemma. Det är nog ingen som tvättat på två veckor, jag har nu börjat sno Daniels kläder för att jag vill ha stora luftiga kläder. Jag mår verkligen tokilla, iallafall denna helg. Huvudvärk och känner mig typ överkörd av en lastbil. Är verkligen totalt slut. Just nu är jag inte så nöjd över att vara gravid…

DELA

Om bloggen Soffiproppan

Halloj, Sofie här. Ser med nyfikenhet på livet och på världen. Har passerat 30 sträcket och är snart närmare 40 än 30, så där mitt i livet brukar många säga. Strävar nu efter ett liv med så få begränsningar som möjligt. Uppskattar lite äventyr, men även relax på fritiden. För några år sedan träffade jag en kille som jag kände "han vill jag veta mer om" om. Våren 2015 flyttade vi till hus. Sen på skottdagen friade jag till min karl och fick det bästa svaret, "så klart att jag vill". Så nu planeras bröllop till sommaren 2017 och vi har nu bestämt oss för att bli en familj på riktigt. Nu väntar vi tvillingar. Var gärna med på vår resa om du vill.
Föregående artikelNamn är ett känsligt ämne
Nästa artikelNu börjar det bli bra tungt