Influensavaccin

2622

Idag var jag och influensavaccinerade mig. Snart börjar ju den säsongen och har verkligen ingen lust, ork eller energi för oro att få influensan så tar det säkra före det osäkra. Även när Bäbisen kommit ut skyddar vaccinet mig och i sin tur Bäbisen.

Längtar massor till jul i år 🙂 Julbakat har vi redan gjort och ätit upp det mesta också 😉 Julpyntning är i alla fall startat och hinner nog klart innan 1a advent 😀 I helgen gör jag även mina sista arbetsdagar innan jag får en månads havandeskapsledighet! Välbehövligt känner jag. Ryggen har klarat sig ovanligt bra denna graviditet (förutom de första månaderna!) men benen är tunga och lårbenen gör ont. Sen har den här ungen en vana att knä under högra revbenet vilket gör så fruktansvärt ont. Det svider och ömmar, även under revbenen mot ryggen. Och detta är värst när jag sitter eftersom det blir lite trängre där inne då..

Tomtefamiljen 2016
Tomtefamiljen 2016

MVCbesöken fortsätter som planerat och inget konstigt har upptäckts. Jag följer fortfarande den större SFkurvan (33) men avviker inte från min egna vilket är avgörande.

Hoppas jag klarar av att fixa här hemma så mycket som möjligt innan det är dags att få bäbis 🙂 Har studierna att fixa också, lite lätt omotiverad men vill gärna fixa denna utbildning så får kämpa (o gnälla) på!

DELA

Om bloggen Frågetecken

Hej på er! Annica heter jag och bor tillsammans med min man och vår fantastiska 4-åriga dotter på landet strax utanför Göteborg. Här bor vi i frid och fröjd med sjöar, skog och våra djur runt omkring oss men, ja, det finns ett stort men. Vår 4-åring är inte vår enda dotter utan jag är även änglamamma till Eveleen. Kortfattat föddes hon 10 veckor för tidigt och kämpade från start mot en genetisk sjukdom tills hon gick bort 5.5 månader gammal hösten 2015. Vi väntar nu vårt tredje barn i januari 2017. Denna blogg handlar om mina olika erfarenheter och hur vardagen formats därefter.
Föregående artikelDet här med “tjockis”
Nästa artikelVecka 16 – gravidsymptom