Influensavaccin

4129

Idag var jag och influensavaccinerade mig. Snart börjar ju den säsongen och har verkligen ingen lust, ork eller energi för oro att få influensan så tar det säkra före det osäkra. Även när Bäbisen kommit ut skyddar vaccinet mig och i sin tur Bäbisen.

Längtar massor till jul i år 🙂 Julbakat har vi redan gjort och ätit upp det mesta också 😉 Julpyntning är i alla fall startat och hinner nog klart innan 1a advent 😀 I helgen gör jag även mina sista arbetsdagar innan jag får en månads havandeskapsledighet! Välbehövligt känner jag. Ryggen har klarat sig ovanligt bra denna graviditet (förutom de första månaderna!) men benen är tunga och lårbenen gör ont. Sen har den här ungen en vana att knä under högra revbenet vilket gör så fruktansvärt ont. Det svider och ömmar, även under revbenen mot ryggen. Och detta är värst när jag sitter eftersom det blir lite trängre där inne då..

Tomtefamiljen 2016
Tomtefamiljen 2016

MVCbesöken fortsätter som planerat och inget konstigt har upptäckts. Jag följer fortfarande den större SFkurvan (33) men avviker inte från min egna vilket är avgörande.

Hoppas jag klarar av att fixa här hemma så mycket som möjligt innan det är dags att få bäbis 🙂 Har studierna att fixa också, lite lätt omotiverad men vill gärna fixa denna utbildning så får kämpa (o gnälla) på!