Hemma!!!

1998

Igår fick jag äntligen åka hem! Efter 23 dagar på sjukhuset släppte dom ut mig. Men in i det sista trodde jag inte det. Jag har varit bra i magen i flera dagar och känt mig så glad. Men så natten till igår sa det pang och började blöda igen. Jag satt i sängen och bara grät. Tänkte nu får jag aldrig komma hem. Men läkaren sa att även om jag inte är frisk är det bättre rehab att vara hemma med familjen. Och det är sant!

De ska fortsätta behandling på mig och läkaren lovar att de inte släpper mig. Jag är tillbaka lite på ruta 1 men jag är iallafall hemma!

Just i denna sekund ligger jag i min säng med min dotters små fötter på magen. Bästa känslan i världen!

DELA

Om bloggen Lisa Marie

Jag heter Lisa Marie och vi var, äntligen, gravid med mitt andra barn! Tyvär förlorade vi barnet i sviterna av en autoimmun sjukdom här nu den senaste månaden. Min blogg har hittills handlat om en månad på sjukhus med ulcerös kolit som ledde till missfall. Och operation av tjocktarmen och stomi. Detta kommer påverka om vi blir gravida igen. Tänkte beskriva vägen dit. Hur med hjälp av specialistmödravården blir vi gravida igen och vad händer sen? För gravida ska vi bli! I mitt liv finns min man och vår underbara, busiga och väldigt bestämda treåring. Jag har den autoimmuna sjukdomen ulcerös kolit, som jag blev diagnosticerad med 2003. Och det är den som är anledningen till att livet är som det är. I övrigt ska jag disputera inom molekylär medicin under hösten. Så allt är väldigt spännande!
Föregående artikelBB-kris…
Nästa artikelGår det att värdera kärlek…