Att byta ut glassen mot nyttigheter

4145

image image image

Jag är så tacksam för varje dag med detta väder, efter en lång, kall vinter vill jag inget hellre än att sommaren ska komma hit på riktigt och snart är vi där!

Jag har precis ”avnjutit” en löprunda i spåret med hunden och jag ska väll erkänna att det inte var så jätte härligt som det kanske låter. Jag har tydligen fått ont i en tå, haha. Inte en aning om vad jag gjort men det känns precis som att jag skulle ha slagit i den i något riktigt hårt, blandat med kramp. Graviditets kramp? Nä, kan man få det i en tå..?

Jag får vila foten (tån) så gott jag kan till morgondagens gympass och hoppas att det släpper.

Just nu ligger jag i alla fall med foten på soffkanten och dricker en smoothie. En smoothie gjord på cocos fett, banan och havredryck. Perfekt för mig som åt en super sallad till lunch som förmodligen mättar till kvällen, den var gigantisk!

Men för att återgå till smoothie så är det någonting jag älskar, äter det i stort sett varje dag och oftast i samband med att jag ska, eller har tränat då jag inte är så förtjust i att äta något matigt direkt efteråt men ändå vill få lite ny energi.

På bilderna ser ni gårdagens smoothie och fina väder. Den ovan är gjord på havredryck, cocos fett, passionsfrukt och halvfrusna jordgubbar. Jätte god och svalkande i en värmande sol! Den blev lite mer som sorbet än smoothie, så ett hett tips istället för att äta onyttig glass exempelvis.

/Sofia