Halsbränna

3082

Härliga Grekland

Hemkommen från en fantastisk semester. Dottern har tillsammans med kusinen, i samma ålder, lekt loss rejält och “ägt” i både pooler och hav. Måste ha åkt en bra vecka för jag mådde ovanligt bra och var rätt så pigg eller så var det värmen och själva semestern som gjorde det. Halsbränna däremot! Denna djävliga halsbränna som alltid dyker upp som en självklarhet när jag är gravid. Novalucol är mitt dagliga beroende just nu. Svägerskan tyckte man såg att magen växt under denna vecka. Och precis så känns det! Känner mig tyngre o tyngre och att övervikten lutar både framåt och neråt. Ska kanske ringa MVC för att komma in och mäta SF-måttet. Hade ju en extrem mage (dock redan i v 12) med Eveleen pga allt fostervatten. Men skadar inte att göra en extramätning för att kontrollera att magen är i en rimlig storlek 🙂 I övrigt mår magen bra, buffeln där inne gör volter, sparkas och boxas mest hela tiden ?

Jag med badbollen
Jag med badbollen

 

Här hemma fortsätter halsbrännan på daglig nivå, den skrämmande huvudvärken är tillbaka men värst av allt är beslutet som var tvunget att tas. Vår lojala hund som funnits i Kims liv i 15 år och mitt egna i 10 har det senaste blivit dålig. Ingen aptit, skakat och varit trött. Idag tog vi beslutet att låta henne somna in. Vår trogna Maja är nu frisk, ung och pigg igen och är garanterat Eveleens egna vakthund. För alltid saknad ❤??

Vår fina Maja
Vår fina Maja

 

DELA
Föregående artikelSom vågor på ett öppet hav
Nästa artikelVäntan väntan, denna eviga väntan

Om bloggen Frågetecken

Hej på er! Annica heter jag och bor tillsammans med min man och vår fantastiska 4-åriga dotter på landet strax utanför Göteborg. Här bor vi i frid och fröjd med sjöar, skog och våra djur runt omkring oss men, ja, det finns ett stort men. Vår 4-åring är inte vår enda dotter utan jag är även änglamamma till Eveleen. Kortfattat föddes hon 10 veckor för tidigt och kämpade från start mot en genetisk sjukdom tills hon gick bort 5.5 månader gammal hösten 2015. Vi väntar nu vårt tredje barn i januari 2017. Denna blogg handlar om mina olika erfarenheter och hur vardagen formats därefter.