Gravid v 11+5

41

Hallå hallå 🙂 just nu är det bara en otroligt lång väntan på att denna värld av illamående ska gå över. Helst igår. Galet hur några veckor kan få en så otroligt nedstämd o trött..jag vet ju att det går över o snart kan jag glädjas åt denna graviditet o bli en närvarande mamma o fru igen. Min man Nicklas är verkligen otroligt förstående. Vi skrattar varje kväll åt mina hormonella små utbrott. Han härmar mig o att det kan vara så jäkla roligt o höra sig själv med hans tolkning 🙂 Jag ska nog citera hans frågor också varje gång, nyss va det -Hur pass illamående är du just nu? Mitt svar- så pass att jag är sur svarade jag… Okej sa han efter att jag upprepat mig 2 ggr för han hörde mig inte..inte alls irriterande just då. Så sjukligt jobbigt o prata för jag är andfådd som jag nyss sprungit 17 mil…nä nu tar illamåendet över, mot kör mot WC…

DELA

Om bloggen Lovansson

36 åring med 2 barn, dotter 7 år, dotter 3 år och gravid med min tredje. Gift med Nicklas 34 år o bor i Sundsvall i villa o 2 katter.
Föregående artikel7 tecken på att du har ägglossning
Nästa artikelMail vecka för vecka