Gravid första trimester

4282

Hej!
Detta är mitt första blogginlägg här.
Jag vill gärna dela med mig av min erfarenhet av första graviditeten.
Jag är nu i vecka 15+5.

Jag märkte ganska direkt att jag var gravid (dock är barnet planerat så det förenklade detta), jag fick kissa ofta och mensen kom inte.
Den första delen av graviditeten fram till ca vecka 10 var tuff. Trött, ständigt illamående och svårt att äta, inget smakade gott. Dessa gravid vitaminer som var bra att äta och jag höll på spy när jag skulle svälja dom haha.
Jag hade dessutom mycket tankar och funderingar. Dessutom rädsla över att jag ska må såhär hela graviditeten, men tack och lov försvann det mesta efter vecka 10 🙂

Nu mår jag riktigt bra tycker jag, jag har fått ordning på mina tankar och börjat längta efter bebisen därinne. Jag har börjat förstå lite grann att jag verkligen är gravid. Magen växer för fullt, går snart inte att dölja längre.
Det enda jag har kvar är halsbränna och lätt att bli täppt i näsan speciellt på natten.

Jag ser med glädje fram emot resten av graviditeten och vad som händer då.
Jag kommer att uppdatera här ibland. Kul att skriva av sig lite 🙂

Läs mer: Första trimestern