Good bye till de gamla tuttarna

2643

Ända sen jag blev gravid så har jag märkt att tuttarna växer. Det har varit en ganska härlig upplevelse, för man är ju en av dem som alltid velat ha lite större tuttar.

Men nu, nu när magen är så enorm som den är så får ju tuttarna en helt ny look. Magen har kommit så högt upp så tuttarna har börjat vila på magen. De har dessutom börjat bli så pass stora att de börjat tappa formen. Mammatuttar on the way…
Sen ett par veckor tillbaka kan man även ana sprickor, i alla fall i mitt ena bröst. Så nu börjar man få riktiga mamma tuttar.

Kommer ihåg när jag skrev till en kompis och till syrran att nu har de fasta tuttarna försvunnit. För i min värld så har man hängtuttar om man kan hålla upp en penna under sin tutte. Jag har aldrig kunnat något sådant innan jag blev gravid. Men nu kan lite allt möjligt gömma sig där under. Ha ha.

Visserligen så tror jag att de inte kommer att hänga lika mycket när magen försvinner. För nu har ju magen börjat växa uppåt, så magen trycker oftast mot tuttarna. Sen räknar jag med att de kommer att växa ännu mer efter förlossningen, med all mjölk som ska få plats där inne.

Daniel frågade igår om tuttarna går tillbaka till sitt ursprung efter allt detta. Elak som jag är så började jag att skratta och sa att de kommer aldrig bli som förr igen. Lite krymper de, men inte tillbaka till den storlek som innan. Sen blir de ju mer “slappa” när mjölken börjar sina. Så några fasta och fina tuttar som en gång rymdes i en hand, de är ett minne blott.

DELA

Om bloggen Soffiproppan

Halloj, Sofie här. Ser med nyfikenhet på livet och på världen. Har passerat 30 sträcket och är snart närmare 40 än 30, så där mitt i livet brukar många säga. Strävar nu efter ett liv med så få begränsningar som möjligt. Uppskattar lite äventyr, men även relax på fritiden. För några år sedan träffade jag en kille som jag kände "han vill jag veta mer om" om. Våren 2015 flyttade vi till hus. Sen på skottdagen friade jag till min karl och fick det bästa svaret, "så klart att jag vill". Så nu planeras bröllop till sommaren 2017 och vi har nu bestämt oss för att bli en familj på riktigt. Nu väntar vi tvillingar. Var gärna med på vår resa om du vill.
Föregående artikelNågra veckor blev många veckor
Nästa artikelIgångsättning – nu är det nära!!