Glad Påsk! Och ledsen påsk..

3011

Firat påsk hemma hos mina föräldrar tillsammans med min lilla familj och två av mina syskon. Härlig helg med underbar mat, promenader och skratt. Tyvärr har min mage gett med sig och jag är superdålig igen. Jag blir så ledsen och så orolig. Men det har varit skönt att vara runt familjen, det är inte ofta jag bryter samman men idag började jag gråta framför mamma, pappa, bror och syster. Efter många kramar och ett gäng dåliga skämt (jag hanterar det mesta med galghumor) känns det bättre. Måste få hjälp nu av läkaren. Det känns skrämmande eftersom alla behandlingar jag får nu får även bäbis. Men jag måste tro på att det ska gå bra!

Jag har läst på lite om dieter för ulcerös kolit och jag ska nu testa en sopp- och purédiet. Jag är redo att testa allt. Måste ge upp godiset nu. För mycket socker är inflammationsinducerande. Haha – där kom anledningen till att avstå från godis. Så nu kör vi, två veckor först för att se om det gör någon förändring. Måste bara se till att jag får i mig allt jag behöver.

Jag ska fixa det här!!