Galenpanna!

1739
Bej

Hej på dig galenpanna! Jo hej du….

Varje sommar dansar vi på stan med grymma kids från dansskolan! Vi intar stora torget i Uppsala, sprider dansglädje och inspirerar nya dansare! ❤️ Det är en härlig stämning och fullt ös!

I år var inget undantag! Igår och idag har eleverna dansat disco, hiphop, dancehall, feminine vibe och tävlingsdans! Jag…. Ja jag var DJ till hela spektaklet meeeeeeeen jag kunde inte hålla mig! ? Haha! Galenpannan dansade en hiphopkoreografi i 8:e månaden ?? japp! Så blev det hihi! Galenpanna kanske? vem vet, men jag mår toppen och mår ännu mer toppen av att dansa och träna! Så så länge min kropp säger kör, så kör jag!

Våga lyssna på din kropp och gör det du mår bra av! Det är du som känner din kropp bäst! ❤️ Heja dig!!

image

image

image

image

image

DELA

Om bloggen Cirkus Ingelög

Hej och välkommen till Cirkus Ingelög! Bloggen där du kommer kunna följa mig (Åsa 35 år) och min lite galna men härliga tillvaro i dansens, träningens, familjens och tokighetens tecken. Jag är en pigg och energifylld prick som älskar att bjuda på mig själv och inspirera andra. Jag har 2 företag, ett friskvårdsföretag, Piggelin samt dansskolan Edge Dance Studios i Uppsala tillsammans med min kollega Freddie (där jag spenderar mina flesta timmar dansandes tillsammans med härliga kids och ungdomar) Jag bor i Stockholm tillsammans med min likasinnade tokiga sambo Robin och vi väntar vårt första barn som går under arbetsnamnet "Pussel". Mina dagar fyller jag med dans, musik, träning, vänner, företagande, inredning och från och med snart även barnprylar, blöjor, sömnlösa nätter och allt annat som hör nyfödda barn till. Ja det blir en salig blandning av livets innehåll. Jag hoppas du kikar in och följer med oss var än Cirkus Ingelög landar.
Föregående artikel1 månad kvar!!!
Nästa artikelAtt börja försöka…