Frisläppt

1533

Detta skrev jag igår…

När klockan ringde så kände jag att nu är det en ny dag, nya krafter och nya möjligheter. Idag ska jag vända allt elände till att bli gott. Trots mardrömmen jag hade inatt så vaknade jag på ganska gott humör och kände nya krafter i mig själv. Idag skulle jag vända allt och göra något bra av det här. Jag hade redan igår kväll börjat spåna över vad jag ska göra. Vad kan man göra när man knappt får sitta, som kan ge nytta?

Idag hade vi ultraljud och han (läkaren) fick en redan bra start på dagen att bli ännu bättre. Jag löper inte längre lika stor risk för att föda för tidigt. Jag har i nuläget ganska små risker att föda för tidigt. Men jag ska fortsätta ta det lugnt, men inte så lugnt som de tidigare läkarna sagt. Han sa att jag ska försöka undvika att gå. Men jag kan sköta vardagssysslor i hemmet och röra mig även om det gör ont. Han gav mig “mått” på vad som är okej att känna. Han sa att sammandragningar och smärtan som jag känner inte är farlig, så länge den inte kommer mer än 3 gånger på under en timmes tid. Han tyckte att jag ska börja åka på vattengympa. Jag behöver röra mig och stärka upp musklerna, då min höft är sned. Min höft börjar nu belastas ganska hårt av graviditeten. Troligtvis framkallar höften mycket av smärtan. Där av ska jag undvika att gå och inte gå i onödan. Men åka på vattengympa ska jag försöka göra. Fortfarande ta det lugnt och vila en del. Men inte så hårt som jag blivit tillsagd innan, han sa att det bara är dåligt i mitt läge att begränsa mig så mycket och det skulle göra mig sämre i längden. Så han lättade en enormt stor tyngd från mitt bröst. JAAAAAA, jag får RÖRA på mig igen!!!! även om det fortfarande är begränsat och jag ska vara försiktigt så får jag röra på mig igen. Lyckan blev helt enorm. Alla bekymmer kändes som bortblåsta. Barnen mår bra och jag får röra på mig. Yei!!! Tänk att så enkla saker som kan göra en så lycklig ibland. 🙂

Som pricken över i:et så skiner solen idag och det är strålande väder. Denna dag kunde typ inte ha startat bättre.


DELA

Om bloggen Soffiproppan

Halloj, Sofie här. Ser med nyfikenhet på livet och på världen. Har passerat 30 sträcket och är snart närmare 40 än 30, så där mitt i livet brukar många säga. Strävar nu efter ett liv med så få begränsningar som möjligt. Uppskattar lite äventyr, men även relax på fritiden. För några år sedan träffade jag en kille som jag kände "han vill jag veta mer om" om. Våren 2015 flyttade vi till hus. Sen på skottdagen friade jag till min karl och fick det bästa svaret, "så klart att jag vill". Så nu planeras bröllop till sommaren 2017 och vi har nu bestämt oss för att bli en familj på riktigt. Nu väntar vi tvillingar. Var gärna med på vår resa om du vill.
Föregående artikelMed en mage stor som ett hus
Nästa artikelJag har ätit ål, är det farligt?