Förväntansfull – På väg hem

2875

På bara en vecka har vi nästan hunnit färdigt med alla inköp.

I veckan som var hittade vi en annons på babynest för tvillingar. När vi var där frågade de om vi inte behövde mer till tvillingar. Det visade sig att de hade hur mycket som helst. De skickade över lite bilder, så bestämde vi oss för att köpa deras barnvagn med alla tillbehör. Så den ska vi åka och hämta nu i veckan.

Helgen har vi spenderat på Ullared. Vi köpte nog en full kundvagn med saker till barnen. Man blir ju lite löjlig som tjej när man går där. Det finns ju helt sjukt mycket sött att köpa till barnen. Men vi vet ju fortfarande inte kön, så allt vi köpt är könsneutralt. Även Daniel gillade vissa avdelningar. Tror han börjar komma in i att han ska bli pappa, även om det förmodligen inte sjunker in helt för än efter förlossningen. Precis som jag antar att det gäller även mig. Det är lite svårt att sätta sig in i hur det är att vara mamma.

Jag ser verkligen fram emot att få komma hem och packa upp allt. Gå igenom allt vi köpt en gång till. Få göra lite mer barnrum av det som ska bli barnrum. Göra iordning allt och få tvätta upp alla kläder och vika ihop dem i byrån. 🙂

Det blir mer och mer verkligt. Magen har börjat växa ordentligt nu. Är glad att jag gick ner typ 8 kg innan magen började växa. Det gav massa extra plats i jeansen, som nu är inne på kanske den sista veckan som jag kan ha dem. Köpte några mammajeans nu på Ullared, då jag snart kommer behöva dem.

Har även börjat få lite panik över det här med vinterjacka. Min vinterjacka funkar nog inte länge till. Måste försöka hitta någon som magen kan växa i, är ju ändå en tvillingmage som ska få plats i den. Kom gärna med förslag på gravidjackor, nytt som begagnat. 🙂

Lovar att komma upp med en till magbild när jag tycker det ser ut som en gravidmage och inte bara en tjockismage. 🙂 Bjuder idag på en vinterbild som jag tog på väg till jobbet i veckan.