Förväntansfull – På väg hem

1519

På bara en vecka har vi nästan hunnit färdigt med alla inköp.

I veckan som var hittade vi en annons på babynest för tvillingar. När vi var där frågade de om vi inte behövde mer till tvillingar. Det visade sig att de hade hur mycket som helst. De skickade över lite bilder, så bestämde vi oss för att köpa deras barnvagn med alla tillbehör. Så den ska vi åka och hämta nu i veckan.

Helgen har vi spenderat på Ullared. Vi köpte nog en full kundvagn med saker till barnen. Man blir ju lite löjlig som tjej när man går där. Det finns ju helt sjukt mycket sött att köpa till barnen. Men vi vet ju fortfarande inte kön, så allt vi köpt är könsneutralt. Även Daniel gillade vissa avdelningar. Tror han börjar komma in i att han ska bli pappa, även om det förmodligen inte sjunker in helt för än efter förlossningen. Precis som jag antar att det gäller även mig. Det är lite svårt att sätta sig in i hur det är att vara mamma.

Jag ser verkligen fram emot att få komma hem och packa upp allt. Gå igenom allt vi köpt en gång till. Få göra lite mer barnrum av det som ska bli barnrum. Göra iordning allt och få tvätta upp alla kläder och vika ihop dem i byrån. 🙂

Det blir mer och mer verkligt. Magen har börjat växa ordentligt nu. Är glad att jag gick ner typ 8 kg innan magen började växa. Det gav massa extra plats i jeansen, som nu är inne på kanske den sista veckan som jag kan ha dem. Köpte några mammajeans nu på Ullared, då jag snart kommer behöva dem.

Har även börjat få lite panik över det här med vinterjacka. Min vinterjacka funkar nog inte länge till. Måste försöka hitta någon som magen kan växa i, är ju ändå en tvillingmage som ska få plats i den. Kom gärna med förslag på gravidjackor, nytt som begagnat. 🙂

Lovar att komma upp med en till magbild när jag tycker det ser ut som en gravidmage och inte bara en tjockismage. 🙂 Bjuder idag på en vinterbild som jag tog på väg till jobbet i veckan.

DELA

Om bloggen Soffiproppan

Halloj, Sofie här. Ser med nyfikenhet på livet och på världen. Har passerat 30 sträcket och är snart närmare 40 än 30, så där mitt i livet brukar många säga. Strävar nu efter ett liv med så få begränsningar som möjligt. Uppskattar lite äventyr, men även relax på fritiden. För några år sedan träffade jag en kille som jag kände "han vill jag veta mer om" om. Våren 2015 flyttade vi till hus. Sen på skottdagen friade jag till min karl och fick det bästa svaret, "så klart att jag vill". Så nu planeras bröllop till sommaren 2017 och vi har nu bestämt oss för att bli en familj på riktigt. Nu väntar vi tvillingar. Var gärna med på vår resa om du vill.
Föregående artikelEn miljon tankar runt omkring
Nästa artikelDet här med “tjockis”