Första inlägget och 2 månader till ”ankomst”

2926

Halloj!

Tyckte det passade utmärkt att den dagen då det är 2 månader till beräknad ankomst för vår lilla Pussel slänga ut mitt första inlägg här på bloggen. Den 18 september beräknas vår lilla hiphopare komma till världen. Haha det kanske inte blir en hiphopdansare men just nu i våra huvuden så är han en liten dansare som vi kallar för Pussel. Vad han ska heta? Det återstår att se 😛

Tiden har gått såå fort sedan jag fick de där 2 strecken på gravidtestet i januari….
Oj… jag är gravid! Eller jag menar tjohoooo jag är gravid!! 🙂
VI är supernervösa, spända, rädda, glada, fundersamma och allt annat man kan va när det växer något i magen på en helt plötsligt!! Vi planerar inköp, inredning och pratar framtid! Allt med ett leende på läpparna, vi är peppade på att bli 3 i familjen!

Sedan vi fick beskedet så har jag haft turen och lyckan att må toppen! Jag har dansat på som vanligt, tränat både mig själv och mina elever, levt livet som vanligt fast i liiiite lugnare tempo nu allt eftersom. Jag försöker träna varannan dag och promenera så mycket det går, de säger ju att förlossningen är som ett maratonlopp så det är väl lika bra att vara förberedd 😛
Idag var första dagen på semester såååå vi får väl se hur det blir med träningen nu haha, den har ju en tendens att ”försvinna” lite mystiskt just den tiden på året 😛
Pssst… Nu blir det faktiskt lite godis i soffan efter en lång dag på sjön, ska spana in våra duktiga danslärare från Edge Dance Studios, Emma och Erica som dansar på Lotta på Liseberg ikväll! 😀