Första inlägget och 2 månader till “ankomst”

1889

Halloj!

Tyckte det passade utmärkt att den dagen då det är 2 månader till beräknad ankomst för vår lilla Pussel slänga ut mitt första inlägg här på bloggen. Den 18 september beräknas vår lilla hiphopare komma till världen. Haha det kanske inte blir en hiphopdansare men just nu i våra huvuden så är han en liten dansare som vi kallar för Pussel. Vad han ska heta? Det återstår att se 😛

Tiden har gått såå fort sedan jag fick de där 2 strecken på gravidtestet i januari….
Oj… jag är gravid! Eller jag menar tjohoooo jag är gravid!! 🙂
VI är supernervösa, spända, rädda, glada, fundersamma och allt annat man kan va när det växer något i magen på en helt plötsligt!! Vi planerar inköp, inredning och pratar framtid! Allt med ett leende på läpparna, vi är peppade på att bli 3 i familjen!

Sedan vi fick beskedet så har jag haft turen och lyckan att må toppen! Jag har dansat på som vanligt, tränat både mig själv och mina elever, levt livet som vanligt fast i liiiite lugnare tempo nu allt eftersom. Jag försöker träna varannan dag och promenera så mycket det går, de säger ju att förlossningen är som ett maratonlopp så det är väl lika bra att vara förberedd 😛
Idag var första dagen på semester såååå vi får väl se hur det blir med träningen nu haha, den har ju en tendens att “försvinna” lite mystiskt just den tiden på året 😛
Pssst… Nu blir det faktiskt lite godis i soffan efter en lång dag på sjön, ska spana in våra duktiga danslärare från Edge Dance Studios, Emma och Erica som dansar på Lotta på Liseberg ikväll! 😀

 

DELA

Om bloggen Cirkus Ingelög

Hej och välkommen till Cirkus Ingelög! Bloggen där du kommer kunna följa mig (Åsa 35 år) och min lite galna men härliga tillvaro i dansens, träningens, familjens och tokighetens tecken. Jag är en pigg och energifylld prick som älskar att bjuda på mig själv och inspirera andra. Jag har 2 företag, ett friskvårdsföretag, Piggelin samt dansskolan Edge Dance Studios i Uppsala tillsammans med min kollega Freddie (där jag spenderar mina flesta timmar dansandes tillsammans med härliga kids och ungdomar) Jag bor i Stockholm tillsammans med min likasinnade tokiga sambo Robin och vi väntar vårt första barn som går under arbetsnamnet "Pussel". Mina dagar fyller jag med dans, musik, träning, vänner, företagande, inredning och från och med snart även barnprylar, blöjor, sömnlösa nätter och allt annat som hör nyfödda barn till. Ja det blir en salig blandning av livets innehåll. Jag hoppas du kikar in och följer med oss var än Cirkus Ingelög landar.
Föregående artikelAstrid Lindgrens värld
Nästa artikelVästervik levererar