Beckenuppluckring är nu ett faktum…

1795

I lördags va jag hos läkaren på barnmorskan. Så nu är jag sjukskriven på 50% fram till i mitten på januari. Det var tydligen bäckenbottensuppluckring som spökade, fast jag inte trodde all smärta kom från bäckenet. Läkaren lyckades framkalla enorm smärta och såg till att jag haltade där ifrån. Läkaren var tvungen att göra massa olika tester för att se att det var beckenet. Han tryckte på lite olika ställen och avslutade med att belasta höften på olika sätt. Tillslut träffade han min värsta smärtpunkt i vänster höft. Han bad om ursäkt massvis med gånger och bad om förlåt. Kunde knappt lägga över tyngden på vänster höft första minuterna.

Idag märkte jag hur känslig höften är. Vi har tagit det ganska lugnt idag. Vi åkte förbi mamma och kollade igenom 3 kartonger med saker, om vi ville ha nått. Sen handla vi och åkte hem. I stort sett allt lyftande la jag över på Daniel. Så jag har inte belastat höften så mycket. Men ändå har jag svårt att ställa mig på vänster ben och är på väg att ramla ibland när jag går.

Imorgon är det en ny vecka. Nya möjligheter. Och närmare förlossningen och början på vår nya/egna familj. <3 Tycker att tiden går ganska fort. Även om det ibland känns som att den går väldigt långsamt. Ser med förväntan och nyfikenhet på framtiden. Jag ser ljuset trots att jag tror att första året som mamma kan bli ganska tufft. Inte bara för att jag blir mamma och allt kommer att förändras, utan även för att min arbetsgivare sagt att de troligtvis inte kommer förlänga min anställning efter sommaren. Så jag blir arbetslös under min första tid som föräldraledig.

DELA

Om bloggen Soffiproppan

Halloj, Sofie här. Ser med nyfikenhet på livet och på världen. Har passerat 30 sträcket och är snart närmare 40 än 30, så där mitt i livet brukar många säga. Strävar nu efter ett liv med så få begränsningar som möjligt. Uppskattar lite äventyr, men även relax på fritiden. För några år sedan träffade jag en kille som jag kände "han vill jag veta mer om" om. Våren 2015 flyttade vi till hus. Sen på skottdagen friade jag till min karl och fick det bästa svaret, "så klart att jag vill". Så nu planeras bröllop till sommaren 2017 och vi har nu bestämt oss för att bli en familj på riktigt. Nu väntar vi tvillingar. Var gärna med på vår resa om du vill.
Föregående artikelInfo om enäggstvillingar
Nästa artikelVilka är Sofie och Daniel