Fixering = enorm lättnad

2289

I söndags kväll hände något som kändes helt fantastiskt. Jag skulle gissa att tvilling nr 1 fixerade sig.

Jag och Daniel låg och kollade på film. Sen efter filmen så hade magen sjunkit runt 10 cm. Jag kunde plötsligt ta ett normalt andetag igen. Det var som befrielse.
Jag kunde plötsligt andas igen, det gick att äta normalt igen, det gjorde längre inte lika ont i magen som jag haft sista veckorna. Jag kände mig heller inte lika klumpig och tung. Helt plötsligt så kändes det som att jag gick tillbaka 10 veckor i graviditeten. Det var faktiskt helt underbart att känna det. Som att sväva fram på moln. Kan bara gissa hur lätt och underbar man måste känna sig när man rör sig efter förlossningen. Längtar till att få tillbaka min kropp…

DELA

Om bloggen Soffiproppan

Halloj, Sofie här. Ser med nyfikenhet på livet och på världen. Har passerat 30 sträcket och är snart närmare 40 än 30, så där mitt i livet brukar många säga. Strävar nu efter ett liv med så få begränsningar som möjligt. Uppskattar lite äventyr, men även relax på fritiden. För några år sedan träffade jag en kille som jag kände "han vill jag veta mer om" om. Våren 2015 flyttade vi till hus. Sen på skottdagen friade jag till min karl och fick det bästa svaret, "så klart att jag vill". Så nu planeras bröllop till sommaren 2017 och vi har nu bestämt oss för att bli en familj på riktigt. Nu väntar vi tvillingar. Var gärna med på vår resa om du vill.
Föregående artikelPloppande navlar….
Nästa artikelBlodpropp – vanligare hos gravida